OM OSS

Merket Konsept Istanbul er fra ett firma som har over 20 års erfaring i bransjen, og jobbet tett sammen med flere møbelprodusenter i markedet. Vi tilbyr et bredt sortiment av moderne kvalitetsmøbler og interiørløsninger for enhver smak. Våre møbler kommer i flere forskjellige størrelser og varianter.

Muligheten til å kunne velge mellom ulike tekstiler og farger, materialer og mål, tillater det deg å skape et hjem som er helt riktig for deg og dine behov. Sammen med et knippe håndplukkede interiørartikler fra forskjellige leverandører er vår visjon blitt komplett. Vi gleder oss til å få være med på å skape hjemmene til våre kunder. Skape deres fristed – hvor de skal syntes at det er godt å leve og bo.

Hvor de er stolte av å vise frem, ønsker å skape minner og ikke minst finner roen. Ser vi på oss selv som et bra team, som er klare for å vise bransjen hva vi har å komme med. Her finner du et stort utvalg av over 1000 produkter av kvalitetsmøbler, interiør, gaveartikler og kanskje verdens beste tapeter. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vår butikk i Grefsenveien 28 for å se på våre unike produkter nærmere. Vi leverer møbler og interiør til dør i hele Norge.